1 грудня 2016 р.

Вчинки від щирого серця

 Коли ми дізналися, що активісти ГО «Полтавська громада разом» планують  здійснити поїздку в дитячі заклади міста Кремінної Луганської області, вирішили приєднатися до цієї волонтерської акції.  Наші юні волонтери з бібліотечного гуртка «Веселі всезнайки» намалювали два плакати для діточок з Кремінського дошкільного навчального закладу №1 «Ластівка» та Кремінського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Також зібрали в подарунок альбоми, декілька книг, а дорослі волонтери нашого загону Заливча Людмила Олександрівна та Бутенко Єлизавета Василівна спекли два короваї.    
 Волонтери ГО «Полтавська громада разом» передали всі ці подарунки, та привезли з Кремінної  подяки, грамоти, малюнки, фотографії від дітей з Луганської області. Наші юні волонтери раділи та з цікавістю слухали розповідь Івана Миколайовича  Данилевського, який поділився своїми враженнями від поїздки.                                

                                 
               

 Від волонтерської  діяльності діти отримують  моральне задоволення, адже добрі справи люди роблять не заради слави, а від щирого серця, для того, щоб комусь стало краще, комфортніше, щоб виразити свою підтримку  та допомогти  тим, хто цього потребує.

Немає коментарів:

Дописати коментар