21 грудня 2016 р.

Підсумки року: розповіли про здобутки, отримали побажання

 Головна мета роботи колективу  бібліотеки-філіалу № 7 – це перетворення бібліотеки у сучасний центр популяризації літератури, освіти та змістовного дозвілля різних категорій користувачів. Звітування про свою роботу перед користувачами стало уже щорічною традицією. Це не тільки можливість розповісти про свої здобутки, але й врахувати побажання, які висловлюють користувачі під час таких зустрічей.
 Цьогорічний звіт відбувся в читальному залі бібліотеки 21 грудня, на який було запрошені користувачі старшого віку.
 Після розповіді завідуючої про заходи, які були проведені протягом року для різних вікових категорій, співпрацю з громадськими організаціями, творчими колективами, навчальними закладами всім присутнім вручили календарики зі символом наступаючого року – півнем. На них було вказано номер телефону бібліотеки та електронна адреса її блогу, щоб кожен при бажанні мав змогу більш детально ознайомитись з роботою, яка проводиться в бібліотеці.
 А для оцінки зробленої роботи та висловлення своїх оцінок і побажань кожен присутній отримав сніжинку. Ці заповнені сніжинки поповнили Книгу відгуків і пропозицій бібліотеки.                                        
     А святковий настрій цього разу дарував хор «Полтавські піснярі»  своєю чудовою новорічною програмою.


Немає коментарів:

Дописати коментар