14 вересня 2021 р.

Користувачі бібліотеки були в полоні спілкування з Дариною Гнатко

Користувачі бібліотеки-філіалу № 7 сьогодні були в полоні спілкування з сучасною, талановитою письменницею, нашою землячкою Дариною Гнатко. Саме в неї вивідували секрети її неймовірно стрімких творчих здобутків.

Все почалося з успіху в 2015 році в конкурсі «Коронація слова» її першого роману «Катерина». На сьогоднішній день уже видано 11 романів, а їх популярність дала змогу отримати звання Золотого письменника України. Вона неймовірно працелюбна, талановита, а разом з тим проста і скромна людина. Письменниця говорить, що любов до читання переросла в бажання самій спробувати щось написати, але, безумовно, без таланту це зробити їй би не вдалося.

Людські долі своїх вигаданих героїв Дарина Гнатко вплітає в історичні події, хоча її романи не історичні, але натхнення для своїх творів авторка черпає саме в минулому українського народу, його непростій історії. Все її життя пов’язане з Кременчуком, а багато для творчості і зараз вона черпає з тих вражень, які здобула від перебування у бабусі в мальовничому селі Пронозівка.

У читачів бібліотеки романи Дарини Гнатко користуються великою популярністю, тому їм цікаво було дізнатися про нові романи «Лора. Історія одного божевілля» та «Емма. Історія одного падіння». Присутні були раді почути, що в пані Дарини вже створено нові твори і найближчим часом вони матимуть змогу дізнатися нові цікаві історії її героїв.

Немає коментарів:

Дописати коментар