13 вересня 2020 р.

Позитив від живого спілкування, за яким всі скучили

     Перший захід після карантину, перший захід після ремонту… Раніше завжди хвилювалися перед заходом, щоб зібралась достатня кількість людей. А цього разу навпаки – щоб всі розмістились, бо існують певні санітарні норми. Про єдине не хвилювалися – захід проводила поетеса, колега, яку знають і люблять наші користувачі – Галина Вовченко. На презентацію її чергової збірки «Живу!» зібралися шанувальники поезії та прихильники нашої бібліотеки.
 Це видання склали дві попередні книжки Галини Вовченко, які тепер у ролі двох окремих розділів із тими ж передмовою (до «А дні бувають різні») і післямовою (до «П’ю серцем кожну днину»), що мали їх у самостійних публікаціях.
 Поезія Вовченко життєва і в цьому всі присутні впевнились під час «літературного гадання». Для кожного пані Галина зачитала вірш за названою сторінкою. Було не просто цікаво, а й навіть влучно. Так сподобалось, що деякі пішли по другому колу. Жваве спілкування, розповідь про роботу над книгою, обмін думками, щедрі подарунки для бібліотеки, подарунки від шанувальників … майже дві години промайнули як мить.
 Так хочеться знову працювати саме так. Позитив від живого спілкування, за яким всі скучили, не порівняти ні з яким онлайн…

Немає коментарів:

Дописати коментар