6 травня 2021 р.

Робота на клумбі за порадами із надійних джерел

Час від часу кожна людина, а дехто, можливо, і постійно зазирає в гороскоп, а ми сьогодні, як не дивно, довірились Місячному календарю, а точніше посівному. Але для чого нам треба було знати фазу Місяця? Дуже просто – вирішили посадити квіти на своїй клумбі біля бібліотеки. А як вчить посівний календар, коли місяць або Повний, або Молодик, то для посівів і посадок – це табу! Бо і людям, кажуть астрологи, у Повню і на Молодик краще особливо не напружуватися ні в яких напрямках.

Виходячи з Фази Місяця і знаку Зодіаку, в якому перебуває це небесне світило, вираховують найбільш сприятливі або несприятливі дні для садових і городніх робіт в травні. Ми нічого рахувати не стали, а використали все готове. Дійсно, все можна подивитись в Інтернеті. Але ж ми працюємо в бібліотеці і передплачуємо цінні і корисні для цього видання, а саме газети «Дачник плюс» та «Хазяїн. Дім, сад, город».

Саме в крайньому номері «Хазяїна» знаходимо корисну інформацію. Квітникар із Одеси Людмила Григор’єва ділиться досвідом посіву та догляду за квітами у статті «Травневі роботи в квітнику»

А ще тут знаходимо коротку і корисну інформацію – таблицю «Місячний календар робіт на садово-городній ділянці з 3 по 9 травня». І саме 6 травня рекомендовано посів квіткових рослин. Отже, залучившись підтримкою надійних джерел, садимо чорнобривці, цинію, гвоздику, настурцію, алісум, жоржини.

Немає коментарів:

Дописати коментар