4 грудня 2020 р.

Хоробро і вправно служите у війську й державу бороните українську!

День Збройних сил України встановлений постановою Верховної Ради України в 1993 році і відзначається щороку 6 грудня − у день прийняття Закону України «Про Збройні сили України».

День 6 грудня – це свято самовідданості та благородства, якими володіють справжні визволителі та оборонці рідної землі. Це свято всіх тих, хто віддає свої знання, мужність, силу та професіоналізм справі оборони України.

Сьогодні українська армія проходить складний етап становлення. За плечами військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів.

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків та мужніх жінок. Українська армія є національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

Вітаємо всіх військовослужбовців України зі святом! Ви – наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями добра, світлого настрою, професійних успіхів! Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди!

Немає коментарів:

Дописати коментар