29 грудня 2020 р.

«Невтомні бабусі» взяли участь в онлайн - фестивалі добрих справ

Про волонтерів зараз знають всі, адже дуже багато людей різного віку працюють волонтерами за різними напрямками або активно їх підтримують. До Міжнародного дня волонтера Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді приурочив онлайн-фестиваль добрих справ «Я волонтер, і цим пишаюсь!». 20 волонтерських загонів стали учасниками цього заходу. Серед них і волонтерський загін «Невтомні бабусі» бібліотеки-філіалу №7 Полтавської міської централізованої бібліотечної системи.

Він об’єднує людей старшого та мудрого віку. Волонтери цього загону працюють  у сфері роботи по допомозі військовослужбовцям, які перебувають та перебували у зоні  ООС та членам їх родин.

У цьому році через COVID - 19 працювати було важко, але дотримуючись карантинних вимог «невтомні» продовжили свою роботу, адже знають, як захисники потребують підтримки, уваги, допомоги.

За активну участь у фестивалі волонтери загону отримали диплом від Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який вручила керівник «Школи волонтерів» Василенко Людмила Миколаївна.

Немає коментарів:

Дописати коментар