13 травня 2020 р.

Пісенний подарунок про коронавірус

       Ранковий  дзвінок однієї людини визвав  стільки емоцій – приємно, що друзі нашої бібліотеки не забувають нас, скучають за нашими зустрічами, а ще діляться своїми ідеями і напрацюваннями під час вимушеної ізоляції. Сьогодні завідувачка бібліотеки Людмила Заливча мала спілкування з поетом, композитором, неодноразовим  лауреатом  Всеукраїнських та Всесоюзних конкурсів, членом  Національної музичної спілки, заслуженим  працівником  культури, учителем  вищої категорії  Володимиром Ульяновичем  Раковським.
Не дивлячись на стільки почесних звань він дуже проста і щира людина, а ще добрий друг  бібліотеки, який уже не раз виступав на заходах та встиг  стати улюбленцем аудиторії. Навіть фото захотілося переглянути про ці зустрічі. Найбільше його люблять за виконання пісень, романсів, які він пише на свої вірші та вірші інших поетів, зокрема полтавських Володимира Тарасенка, Галини Вовченко, Надії Гринь, Володимира Мирного, Володимира Слєпцова.
Сьогодні Володимир Ульянович  запропонував  прослухати нову пісню (слова і музика, виконання Володимира Раковського) про ті непрості  часи, які  переживають всі в період карантину, але ця пісня звучить оптимістично, тож хай вона і Вам  підніме  настрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар