18 березня 2021 р.

Оптимізм для щастя та здоров’я

Щастя… воно різне, але бажане, очікуване. Прагнення до щастя є основоположною метою не тільки окремої людини, але і всього людства. Це правильно було відзначено Генеральною Асамблеєю ООН. Тому в 2012 році на 118-му пленарному засіданні було прийнято резолюцію, в якій запропоновано всім державам - членам і структурам самої системи Організації Об’єднаних Націй, а також іншим регіональним і міжнародним організаціям, широкому громадянському суспільству, включаючи як неурядові організації, так і приватних осіб, відзначати Міжнародний день щастя. Цим днем вибрано 20-те березня.

Мабуть, ніхто не відмовиться від свого щастя. Але як знайти дієві рецепти і успішні плани його побудови? А чи відомі якісь універсальні методи?

«Весна: найкращий час для оптимізму» – таку назву має стаття, яка розміщена в журналі «Единственная» №3 за цей рік. В ній відзначено, що американські психологи з’ясували – щасливі люди приймають більш активні кроки для збереження хорошого самопочуття. Важливо ніколи не втрачати позитивний настрій, який допоможе не піддаватися негативним емоціям. Цінні поради як дати достойну відсіч негативу, не втратити душевну рівновагу можна віднайти, ознайомившись зі статтею.

Працівникам бібліотеки-філіалу №7 найбільш привабливими і корисними, і саме головне, дуже простими і здійсненими, здалися поради з приводу того як стати оптимістом. Адже позитивні емоції можуть стати могутньою «протиотрутою» від поганого настрою, стресу і навіть хвороб.

Тож з радістю ділимось позитивом! Щастя і успіхів всім!

Немає коментарів:

Дописати коментар