4 квітня 2021 р.

Марина Гримич: книжковий печворк

4 квітня відмічає 60-річний ювілей Марина Гримич. Зараз вона успішна письменниця, бо ще у дитинстві їй здавалося, що це найпрекрасніша професія у світі. Але завжди щось у житті заважало почати серйозно писати. Майже у сорок все-таки вона стартувала у літературі. І старт цей був не тільки стрімкий, але й успішний. Вона цікаво пише в різних жанрах, змінює свій стиль.

Найвдалішу літературну містифікацію пані Марина пов’язує із продюсерським проектом «Люба Клименко». Колективний літературний проект, придуманий дуже прагматично, але вона як видавець побачила незаповнену нішу: любовний або еротичний роман, написаний із гумором.

Різноплановість – головна риса не тільки літературної діяльності, але й самого життя Марини Гримич: вона доктор історичних наук, кандидатка філологічних наук, дослідниця в царинах антропології, етнології, фольклористики, директорка видавництва «Дуліби», дружина посла України в Канаді. Цю різноплановість працівники бібліотеки-філіалу № 7 представили у презентації, яку назвали «Марина Гримич. Книжковий печворк».

Немає коментарів:

Дописати коментар