9 червня 2020 р.

Міжнародний день друзів

    9 червня відзначаємо найтепліше свято — Міжнародний день друзів, який присвячено дружнім відносинам між людьми. Свято стало дуже популярним попри те, що воно неофіційне.
Вперше День друзів відзначили у США у 1935 році. Тоді американський Конгрес вирішив призначити першу неділю серпня Національним днем дружби. Вже пізніше цю дату перенесли на 9 червня. У 1958 році ООН теж вирішила відзначити День друзів, однак конкретної дати для святкування так і не обрали. Тому неофіційною датою цього свята по всьому світу стало 9 червня. Присвячується цей день друзям і близьким людям, які завжди підтримають і не залишать у біді. У цей світлий і добрий день люди радують один одного теплими словами любові та підтримки.
Дружба завжди була великою цінністю у житті людини, адже відшукати по-справжньому вірного друга вважається удачею. Дружбу можна легко втратити, але хто шукає — знаходить, адже дружба ні до чого не зобов’язує і зобов’язує до всього. Дружба між людьми буває різною і зовсім не обов’язково підтримувати щоденний контакт, це і не потрібно. А потрібна звичайна увага, якою ми можемо з легкістю поділитися зі своїм другом.
Для того, щоб нагадати людству про важливість друзів, навчити цінувати вірність і опору, яку нам надають ці люди, і було створено це тепле свято — День друзів.
Так що давайте хоча б раз на рік, показувати своїм друзям, наскільки вони важливі для нас, незалежно від політичних поглядів і різних життєвих ситуацій. Подякуйте їм за те, що вони є у вашому житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар